Info
   
 
Start
Info
Galerie
Expositie
Vaste Exposanten
Stock
Email

 


Ietje en Guido van de Griendt

Galerie "De Andere Deur", Molenhoek 21, 5251 EK, Vlijmen. Telefoon: 073-5112983. Email: galerie.dad@planet.nl    Website: www.deanderedeur.nl

Oprichting: 1991          Geschiedenis van de Galerie         

Openingstijden: za en zo 13-17 uur en op afspraak.

De Galerie is landelijk gelegen en bevindt zich op de oude ringdijk van Vlijmen aan de rand van het poldergebied van de Maas en met uitzicht op 's-Hertogenbosch, Engelen en Bokhoven.

In de Galerie worden exposities ingericht van figuratief, twee- en driedimensionaal werk van in hoofdzaak gerenommeerde Nederlandse kunstenaars.

De Galerie is bereikbaar via A59: 's-Hertogenbosch - Waalwijk, afslag Vlijmen. (parkeergelegenheid voor de Galerie)

Deze Website: Door op de functietoets [F11] te drukken, krijgt U een volledige pagina, als U weer op [F11] drukt herstelt U de uitgangssituatie.

In de pagina 'vaste exposanten' ziet U voorbeelden van het werk van de kunstenaar. Door op het plaatje te klikken komt U bij de fotocollage van de kunstenaar.

Vele pagina's bevatten z.g. fotocollages. Links en rechts van de dia-reeks  staan driehoekjes. Als het driehoekje vol is: dan kunt U door erop te klikken met de muis verder (of terug) scrollen. Als het driehoekje leeg is: dan hebt U het einde van de reeks bereikt. Door op een dia te klikken kunt U deze vergroten.

Plattegrond:

 

     

Start | Info | Galerie | Expositie | Vaste Exposanten | Stock | Email

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 04.09.2015